MDG Hrvatski
Mount Damavand Vodič u Hrvatski

Mount Damavand Vodič na Vašem maternjem jeziku
Ovo je kratak uvod u osnovne i Mt Damavand na Vašem maternjem jeziku, da biste vidjeli detaljne informacije molimo posjetite:
Mount Damavand Guide Web stranica i
Mount Damavand Guide Weblog u engleski.
Dobro došli na web stranice o većini informativan Mount Damavand. Nađi korisne informacije za pješačenje i planinarenje, penjanje, popis opreme, GPS biljeg, smjer maps, kampovima, uspon vremena, visoko kvalificiran iskusni vodič, vodič, jadran, usluge, spavaćih i odmorišta , Transport, upozorenja, stanje kakvo je vrijeme i više tema o Mount Damavand sveobuhvatan uvod u naše web stranice.





5671m
Damavand
Summit of Iran
Samitu Srednja Istok
Najveći vulkan u Aziju i Europu
Drugi Najveći vulkan u sjevernoj hemisferi


Mount Damavand Informacije
Mount Damavand Guide
Mount Damavand je šutio volcano nalazi u Alborz Range. Na većini dana u godini u stanju jasno je na vrhu može se vidjeti ne samo iz Tehran, ali i daleko od 150 km. Internet izgleda kao Fujiyama u Japan, ali mnogo veći. Mislim da je njegova snježne bijele vrh sa svojim redovnim oblacima je najljepši očima Iran. Nije bilo eruption of Damavand puta u povijesnim zapisima i tako da se smatra izumrle tihe volcano. Postoje neke hot springs na svojim nižim padinama poput Larijan selu. Na summitu se nalazi krater oko 150-200 metara, preko, s puno žute pumice sulfurous stijena i kamenja. Na oko 5000 metara ima i neke sulfuric plina što je malo problem za penjače. Snijeg pokriva gornji padine kratera i zimi, proljeće i jesen. Zbog velike visine, pogled sa vrha Damavand je vrlo opsežna, velika panorama planine i doline pokrivajući mnoge stotina kilometara kvadratnih. Svi su oko druge vrhove, Alborz raspona, na sjeveru na Kaspijsko more i ravnica na jugu silazno do deserta, centar za Iran. U stvari to je ne samo najviši vrh u Iran, ali i najviše u Srednja Istok i najviši ako putovanje iz Europe prema istoku na Iran.

Korisne informacije o Mt. Damavand
Farsi Ime: Koh Damavand alternativni Donbalvand, Dood koh, Koh Damawand
Engleski Ime: Mount Damavand ili volcano Damavand, mt. Damavand
Zamjenska Spell & Ime: Mount Damawand, volcano Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Lokacija: centar Alborz raspon Iran 80 km sjeveroistočno od Tehran
Visinska razlika: 5671 m - 18605 ft i vidjeti: Elevacija Damavand
Latitude: 35 ° 57 '19 "N
Longitude: 52 ° 06 '36 "E
Best Vrijeme uspona: 10 lipnja do 20 kolovoz
Best Planinarenje strana: Južna lice
Best Planinarenje programa: 2 dana uspon
Best Start pokažite: Polour, malo selo na južnoj strani brda Damavand
Prvi Climbs: Vjerujemo da je svibanj unrecorded penje u antičko godina.
Prvi zabilježeni uspona: 1837 by WT Thomson
Status: nije aktivan See Also: vulkanski Djelatnost Damavand
Najnovija erupcija: None na rekord
Najbliža međunarodna zračna luka: IKA Zračna luka Teheran, Iran


Climbing Mount Damavand
Mount Damavand Guide
Climbing Mount Damavand, 5671 metara, Iran je najviši i najistaknutijih planine, može napraviti cjeloživotno uspomene. Damavand sama svibanj ljepši izgled iz daljine nego iz bliske, ali pogleda na vedrih dana i iskustvo penjanje Damavand sa grupom istomišljenika jednako šetače iz cijelog svijeta su vrlo rewarding.

Kada se penjati Mt. Damavand?
See also vremena za goru Uspon Damavand
Best penjanje sezone za Damavand
Lipanj, srpanj i kolovoz su najbolje penjanje sezone za Damavand. Tijekom ta tri mjeseca, Damavand pješački je obično bez snijega, vrijeme je relativno blaga, pristup putem javnog prijevoza je lako, ali planine skloništa su gužve. Svi bez puno iskustva planinarenje je snažno preporuča kako bi se borila protiv planine penjanje tijekom ove sezone.

Kada se ne da penjati Mt. Damavand!
Izvan sezone
Mountain skloništa su otvoreni za korištenje u svim penjanje sezone u Iran. Dok je obično malo snijega na brdu Damavand, čak i tijekom ljeta temperatura na summitu kapi na daleko ispod nule, npr. dolje na-25C noću. Samo iskusni šetače s jakim nagovarati da izbjeći gužve, trebali bi razmotriti izvan sezone uspon na Damavand. Od listopada do oko sredine svi penjanje na summitu Damavand je vrlo opasan zbog ekstremnih vjetrova i vremenskim uvjetima, snijeg, led i druge rizike.

Iranska nove godine blagdanom i vikendi
Iranska nove godine pozvan Nowroz, 21 ožujka do 2 travnja, ne preporuča se za penjanje Damavand, tokom tog vremena ne možete pronaći javnog prijevoza, i ceste su u najgore moguće stanje prometa.


Kako uspon brda Damavand? Da li je teško?
Mount Damavand Guide
See also Kako Uspon Damavand u detalju.
Uspon na Damavand summitu ne zahtijeva bilo koji glavni penjanje vještine. Samo na neke bodove, teren je strma i stjenovita. Nekoliko znakove uz stazi pokazati šetače način. Međutim, glavni izazov je uspon na činjenicu da je zrak dobiva posebno razrjeđivač kao da steknete visine.

Mount Damavand Crowds
See also vremena za goru Uspon Damavand
Climbing Mount Damavand je vrlo popularan ne samo među Iranians, ali i među stranim turistima, koji čini da čine manje od jedne petine svih šetače. Vrhunac sezone za penjanje Mount Damavand je za vrijeme školskih praznika od kojih posljednja oko 20 lipnja do 23 Sep. vrha vrha je postignut oko 6 kolovoz, preporuča se izbjegavati penjanje u ovom razdoblju. Da bi se sresti ni prevelik ni premala gužve, predlažemo vam da uspon mt Damavand na radni dan u prvoj polovici srpnja prije početka mnoštva. The downside je uspon početkom srpnja je vrijeme, koje teži da se nešto više od nestabilan kasnije u sezoni.

Mount Damavand Rute
vidi također Kako Uspon Damavand, Damavand GPS Landmarks,
Virtualno putovanje u Mount Damavand by Google Earth
Mount Damavand je 16 smjerova, 4 tih ruta (jug sjevera istoka i zapada) su popularne, svaki s sklonište na oko 4000m. Sjeverno lice ima dodatni sklonište na 5000m, najpopularnija je na južnoj strani lica, većina planinarski start njihove uspon na Damavand summitu južno od rute.

Mount Damavand South Ruta
To je lako dostupna iz Tehran ili north of Iran, kratki put od Tehran na Damavand kroz Haraz glavne ceste čine južni pristup najbolji put. To je daleko najlakši i najbolji strani, uspon na summitu je i kraći.

Mount Damavand Camp1 - Polour Kamp
Nadmorska visina 2.270 m - 7.447 ft
Udaljenost od Tehran 1.5-2 sat vremena autom (oko 80 km)
Polour Kamp je osnovan novi Iran Planinarenje Federacije kompleksa u blizini kampa Haraz Road Polour u selo, to je najbolje mjesto za odmor Iranska i stranih penjača koji namjeravate uspon brda Damavand iz klasične jug ruta ili zapadno put Damavand. Haraz Road je jedna od glavnih prometnica koja povezuje Tehran na Kaspijsko more na sjeveru Iran u Mazandaran države, ove glavne ceste prolazi prema gori Damavand kroz prekrasne Haraz dolina zatvorena na Haraz rijeke.

Mount Damavand Camp2 - Base Camp
Nadmorska visina 3.040 m - 9.973 ft
Uspon na Bargah Sevom Kamp: 3-5 sata
Silazak iz Bargah Sevom Kamp: 2 -3 sata
Udaljenost od Polour kompleksnih Kamp oko 1 sat automobilom
Ovo je najpopularnija baza za uspon na Damavand na vrhu, a najviše lako je dostupno iz Polour ili Reyneh automobilom. Posljednji dio ceste na ovom kampu je nemirno gravel road, Hraz Road, je krcat ceste, koja se koristi od strane privatnih vozila u vrijeme vrha na ljetne praznike (posebno vikendom Iranska četvrtak i petak).

Mount Damavand Camp3 - Bargah Sevom Kamp
Nadmorska visina 4.220 m - 13.845 ft
Uspon na Damavand na vrhu: 5-7 sata
Silazak iz Damavand na vrhu: 2 - 4 sata
Na jugu put vodi iz Bargah Sevom Kamp na summitu. Mnogo pješački pokazuje ovom stazom do vrha, a tu su i odvojene staze za uspon i descent.The South put razgovarao s Istoka put kod samita. Provedite jedne noći spavali u Bargah Sevom, a zatim prijeđite na summitu početkom na drugi dan.
A put je pogrešno započeti penjanje na planini tijekom noći iz 3 kampa i pješačenje kroz noć do izlaska sunca na vrhu oko. Očito, to je više tiring način penjanje na brdo i donosi veći rizik od pada zrtva na visini bolesti.


Planinarenje Oprema
vidi također Mount Damavand Equipment List
Kako bi se uživati u sigurnom pješačiti na vrhu brda Damavand, to je presudno da donese odgovarajuće opreme. Neki od najvažnijih stvari koje treba donijeti navedeni su u nastavku:

Pravilno Cipele
Mount Damavand Guide
The stjenovita, strmih terena u neke dijelove i potencijal iznenadni, jaki vjetar gusts su razlozi da donese odgovarajuće planinarenje cipele.

Pravilno Odjeća
Donesite pravilnu zaštitu od niskih temperatura i jakog vjetra. To je obično ispod nule na summitu, i jakog vjetra često čine ga čini još hladnijim. Donesi kišu opreme, kao i vremenskim uvjetima može promijeniti vrlo brzo u planinama. Rukavice su preporučeni i protiv hladnoću i za planinarenje i strma, stjenovita prolaza.

Flashlight
Alothough Ne predlažemo Vam izlet tijekom noćna, flash light je visoko preporučeno u bilo koje vrijeme i eteričnih izvan vrhuncu sezone. No većina ljudi izabire glavu svjetiljke, kao što odu obje ruke slobodne.

Hrana
Posebno na stazama gdje postoji nekoliko mountain huts, važno je ponijeti dovoljno vode i hrane. Također, to je dobra ideja da se svim svojim smećem, iako postoje smećem grah na brdu Damavand.

Nadmorska visina Sickness
Mount Damavand Guide
vidi također Mountain Sickness
Ljudskog tijela zahtijeva određeno vrijeme za prilagodbu na nagli porast visine, na neki drugi način ima rizik od glavobolje, vrtoglavicu i mučninu. Vrlo malo ljudi, koji uspon brda Damavand, žrtva pada na visini bolesti. Da bi se izbjegla visini bolesti, upozoravamo Vas da se uhvatiti u koštac s planine na spor tempo i čine česte pauze. Za noćenje na Bargah Sevom Kamp je preporučeno za razliku od ravno uspon na vrh. Ne postoje boce za kisik, dostupni na planinu koliba, svibanj vam donosi svoje vlastite kao učinkovito sredstvo u sprečavanju i borbi protiv bolesti visine.


Kako Uspon Mount Damavand
Dva dana uspon na brdo Damavand južno od Ruta ljeti u detalju.
Također posjetite:
GPS Landmarks
Virtualna Trip By Google Earth
Equipment list
Vulkanski Aktivnost

Sažetak:
Day1 - Tehran da Camp3. Day2 - Camp3 na summitu i povratak na Tehran!

Detalj:
Day 1
Kako do Mt.Damavand?
Možete putovati automobilom ili autobusom do jednog od tih mjesta:
Camp1 - Reineh
Tehran> Haraz Road> Reineh> Reineh Kamp. (Oko 2,5 sati)
Ako ste došli sa sjevera, Iran, tj. Mazandaran State, svibanj koristiti ovaj put
ILI
Camp1-Polour Kamp 2.270 m - 7.447 ft
Tehran> Haraz Road> Polour> Polour Kamp. (Oko 1,5 sati)
Ukoliko putujete iz Tehran, Polour je puno kraći i bolji način za vas.
Ove Kampovi pripadaju Iranska planinarski savez koji možete koristiti ih ili Vas pitati za svibanj-a-car na Vas na:
Camp2 - Base Camp 3.040 m - 9.973 ft
Farsi Ime Goosfand Sara Kamp.
Strong automobili poput 4WD Jeeps nosi vas do 2 Kamp / sklonište pod nazivom Goosfand Sarah koja u stvari je Base Camp, (oko 1 sat).
Ako živite u gradu sa niskim uzvisini, kao i razine mora, bolje da imaju extra ostatak ovdje ili, možda boravak od samo jedne noći na ovo mjesto za aklimatizacija. (Pročitajte napomenu 1)
Camp3 - Azil 4.220 m - 13.845 ft
Farsi ime Bargah Sevom Kamp
Po 3 do 4 sata hoda dođete do Bargahe Sevom Kamp, ne nose teške opreme sebe, koristite mula i vratari. Koristite podnožju staze, to je vrlo lako za pronaći ih, ići sporo i staložen, ako počnete ujutro imate dovoljno vremena, koristiti samo svjetlo dana, nikada ne početi u tami. Boravak od samo jedne noći ovdje.
(Pročitajte napomenu 1 & 2)





Maps and Signs for Mount Damavand Climb
Karte i putokaze za goru Uspon Damavand


Day 2
Mount Damavand Guide
Kako Idi na vrh Mt. Damavand 5.671 m - 18.605 ft
Na jugu lice nije tehnički način, po 5 do 7 sati spor i odmjeren hoda možete doći do summita, ne nose teške opreme sa sebe, možete ih ostaviti u Bargahe Sevom u kampu, samo poduzeo potrebne stvari s vama, ovisno da vrijeme najbolje vrijeme početka je oko 5 o `clock ujutro. (read Važna napomena 3). Prije starta se provjeriti sve svoje potrebne stvari, imati dobar doručak, pogledajte pažljivo vremenska prognoza, ako je moguće, ne ostalo više od 5 minuta po ostatak tijekom uspona, hrana & piće vam je potrebno najmanje 1,5 slova vode, i malo hrane, neke slastice ili čokolade taj sve! od gore ovdje nema vode, hrane ili skloništa. Koristite podnožju staze, ljeti puno penjača ići na taj način možda biste mogli biti u mogućnosti da nađemo skupinu koja odgovara vašim program, ako niste sigurni koristite vodič. Ne penjati noću.
Povratak Povratak
Nakon dolaska na vrh, ne provode dosta vremena tamo, uzeti nekoliko slika i vratiti se nazad brzo da Bargah Sevom Kamp (oko 2,5 sati), možete se odmoriti sad za pola sata, kada se osjeća u redu pokušati se vratiti na Goosfand Sara i čak i da Tehran. Ako imate dovoljno vremena nakon uspona, to je dobro da odete Abe Garm e Larigan 5 km od Reyneh, koju svibanj koristiti u korist mineralna voda izvora Damavand i provesti noć.

Napomena 1
Tijekom ljeta možete pronaći neke vode i hrane ovdje, ali ja predlažemo da koristite svoju vlastitu. Možete pronaći mula i vratar.
Napomena 2
Tijekom ljeta vas svibanj naći i vreća za spavanje šator za iznajmljivanje ovdje.
Note3, Važno!
Došlo je pogrešno vjeruju da Predlažemo da počnete penjanje iz Bargahe Sevom na vrhu brda Damavand noću zbog manje sulfuric plin, ali Savjetujem vam nikada ne početi noću čak i ako vidite neke penjače to učinili, većina tih ljudi ne uspjeti njihova uspona i nikad ne vide na vrhu! tijekom noći ne možete naći pogodan footpaths, svibanj napraviti mnogo grešaka, izgubit ćete više energije zbog zahlađenje, i najvažnija stvar koju svibanj se probuditi, ali ti tijelo nije i biološki satom vaše tijelo govori da je spavanje vrijeme!
Ne bojte se, sulfuric plin, imaju malo octa s vama, to vam pomaže mnogo!

Mount Damavand Guide
A do Z Mt Damavand Vodič
Sve Damavand Kampovi
Kamp 1 - Polour Kamp
Kamp 2 - Base Camp
Kamp 3 - Bargah Sevom
Climbing Mount Damavand
Damavand Hot Springs
Elevacija Mount Damavand
Equipment list za Mount Damavand
Česta pitanja o Climbing Mount Damavand
Kako Uspon Mount Damavand
Iran Prirodne Znamenitosti
Mount Damavand Info
Mount Damavand Photo Gallery
Mount Damavand GPS Landmarks
Mummies brda Damavand
Novosti 2008
Tours brda Damavand
Video isječci brda Damavand
Vulkanski Aktivnost brda Damavand
Vulkanski kipovi brda Damavand
Virtualna Trip to Mount Damavand By Google Earth
Vremenska prognoza za Mount Damavand


Usluge
Nudimo i dostaviti vam ove usluge za Vaš Mount Damavand i drugih Iranska planine, ekosistem, kulturne ture ..

Dobro došli
-- Mi welcom vas na aerodrom po engleski / Deutsch English speaking vodič

Turistički vodiči
Mount Damavand Guide
Engleski / Deutsch prevoditelja (interpreter)
izučeni i visoko iskusnih vodiča za:
-- Mount Damavand planinarenje i trekking tour.
-- Mount Damavand penjanje tour paketa.
-- Mount Damavand ski tour.
-- Druge Iranska mountain tour.
-- Iran travel tour.
-- Iran ekosustav tour.
-- Iran prirode tour.


Promet
-- Transfer od Vašeg hotela do bilo kojeg polazišta brda Damavand privatnih automobila.
-- Privatni auto + driver vodič za druge iranske gradove.
-- Patrol car + driver vodič.
-- Mehr Abad transfer iz zračne luke do hotela.
-- Imam transfer iz zračne luke do hotela.
-- Privatni auto ili javni bus za različite iranske gradove.


Opremljenost
oprema za dobavu Vaše Mount Damavand tours.
-- Mountain zupčanici.
-- Hrana, piće i kuhanje opreme.
-- Šator, vreća za spavanje, prostirka, i oprema za kampiranje.
-- Skijaške opreme.
-- GPS, lavinski primopredajnik, kompas, head light etc ....
-- Maps.

Ostale usluge
U mogućnosti smo ponuditi druge usluge:
-- Iran Visa za strane Climbers na brdo Damavand.
-- Iran za Visa American Climbers na brdo Damavand.
-- Hotel Reservation u Iran.
-- Smještaj u Tehran i sela u blizini brda damavand.
-- Mount Damavand mineralne kupke tople vode izvora.
-- Dobivanje dozvola za strane penjača na brdo Damavand.
-- Mule, sherpa, vratar da nose vaše opreme na brdo Damavand skloništa i natrag.

Pitajte za Vaš besplatni savjet i pomoć.
Mount Damavand Guide
Tours
Mount Damavand i drugih Iranska planine, ekosistem, kulturne ture.
Dobrodošli na pridružite nam se na Iran i Srednja Istok je najviši vrh za najsigurnije i najpouzdanijih planinarenja moguće iskustvo. By usredotočujući se na brdo Damavand i drugih Iranska planinama smo bili u mogućnosti koncentrirati naše iskustvo da vam dati najbolju moguću priliku za uspjeh.
• Mount Damavand i drugih Iranska Planinske ture
• Iran Ekosistem Prirodne Atrakcije Tours
• Iran Cultural Tours

Iran Prirodne Znamenitosti
Posjetite sve prirodne atrakcije, Iran
Nudimo vam ture za Mount Damavand i drugih Iranska planine, ekosistem, kulturne ture i Iran Prirodne Znamenitosti.


Kontaktirajte nas
Mount Damavand Guide
Imajte na umu:
1 - Mi mrze spamovi koliko vam učiniti.
Vaši osobni podaci neće nikada biti dijeljene s 3. stranaka.
2 - Da nam pomogne razlikovati Vaš e-mail i spamovi,
molim citat Damavand u vaš e-mail subject.
3 - Molimo Vas da nam pišete vašu e-poštu na engleski.

Ako imate bilo kakvo pitanje o penjanju Mount Damavand ili ako imate bilo kakvih prijedloga o Mount Damavand Vodič web stranica, molimo Vas, ne ustručavajte se drop nam note. Befor moleći Vas svibanj naći odgovor u Pitanja i odgovori o Mount Damavand.

To je stroj prevedeni tekst, nemojte kriviti nas za bilo koju pogrešku!

Pronađite više informacija o Mount Damavand u našem engleski verzija web stranice:
Mount Damavand Guide Web stranica
Mount Damavand Guide Weblog


MDG Hrvatski MDG-HR-870414-1
Copyright © Mount Damavand Gyide. All rights reserved.